Aan de slag met WordPress

Wanneer je kiest voor een WordPress website laten bouwen, zul je erachter komen dat dat niet zomaar snel geregeld is. Zo moet de website een mooie lay-out krijgen en duidelijke boodschappen bevatten. Daarnaast krijg je te maken met WordPress onderhoud. Het is daarom fijn om soms dit soort werkjes uit handen te geven voor jezelf en voor je eigen bedrijf. Gelukkig bestaan er verschillende bedrijven die jou daar een handje bij kunnen en willen helpen. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is Stuurlui. Bij Stuurlui staan maar liefst 21 specialisten en professionals voor jou klaar om je te helpen met WordPress en je van dienst te zijn. 

Wat doen zij precies voor jou?

Voordat je het bedrijf natuurlijk belt of contacteert, is het belangrijk om te weten wat een bedrijf zoals Stuurlui precies voor jou kunnen en willen doen. Vaak zorgen dit soort bedrijven er voor dat jij met de juiste plugins zeer goed beveiligd en beschermd bent tegen verschillende gevaartes. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor het onderhoudspakket zul je merken dat zij updates voor jou kunnen uitvoeren, dat zij de beveiliging beter maken en in de gaten houden, dagelijkse backups uitvoeren en zorgen voor een uptime monitoring. Eigenlijk kan je dus wel inzien dat ze belangrijke taken uitvoeren voor jou en jouw bedrijf.  

De beveiliging van jouw website

Er is eigenlijk niets zo belangrijk dan een goed, beveiligde website voor jou maar ook zeker voor jouw klanten en partners. Stuurlui zal er alles aandoen om jouw website zo goed mogelijk te beveiligen. Verschillende maatregelen zullen dan genomen worden omdat dat nu eenmaal noodzakelijk is voor de veiligheid van jouw bedrijf en het imago van jouw bedrijf. Je zult termen dan voorbij zien komen zoals sleutelcontrole, clean desk policy, wachtwoordmanager en nog veel meer. Ook zullen je klanten geblokkeerd worden wanneer zij meer dan drie fouten maken bij het inloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.